advanced Academy 16U

 

De honkbal variant van de Advanced Academy van de Baseball and Softball Academy Twente is geen erkend Regionaal Topsport Centrum (RTC) en als zodanig geen onderdeel van de Topsportinfrastructuur van NOC*NSF. Het trainingsprogramma zal echter hetzelfde zijn als die van andere Academies elders in het land. Spelers trainen 3 keer per week  bij de Academy Twente. 

DOel 

Het doel is net zoals bij het RTC Softball heel duidelijk. Je wilt naar het Talentcentrum NL in Amsterdam! Het RTC is een  echte voorbereiding op het full-time programma van Team NL in  Amsterdam. Daarom trainen we op dezelfde manier en volgens dezelfde principes. Eenmaal op het Talentcentrum wordt je daarom niet verrast en weet je je mannetje te staan.

PRogramma

Trainingen
De honkballers van de Advanced Academy trainen, net zoals de softbalsters, twee keer inde middag en 1 keer in de ochtend.
Je volgt dus 3 extra trainingen van ieder 2 uur, naast de teamtrainingen van je vereniging.
Maandag       17:00 tot 19:00
Woensdag    17:00 tot 19:00
Vrijdag            07:00 tot 09:00
 
Wedstrijden
De Mustangs spelen niet in een competitie. Wel proberen we op woensdagavond en/of zondagochtend extra wedstrijden voor jou te organiseren, zodat je in ieder geval 2 wedstrijden per week speelt. 

Instructeurs

Mark Kolner
Spelers NL-team 
CTO Baseball spelers
CTO Softball spelers