Softball

Wil je je basisvaardigheden verbeteren zodat je straks feilloos doorstroomt naar het RTC softballprogramma,  je hitting, pitching/catching en algehele conditite optimaliseren of beginnen op een professioneel niveau te trainen? Er zijn drie niveaus waarop we trainingen aanbieden. Kun je niet kiezen? Neem contact met ons op, we helpen je graag. 

Future Stars 10 - 12 jaar

Future Stars is een trainingsprogramma voor getalenteerde meisjes van 10, 11 of 12 jaar. De trainingen vinden, het gehele jaar, twee keer per week plaats. 
De trainingen worden gegeven door de instructeurs van de Baseball en Softball Academy Twente alsmede door de instructeurs van de andere Softball Academies.

intermediate 13 - 15 jaar

Klaar om je skills uit te breiden? Of je nu op zoek bent naar een heel nieuwe aanpak of je training naar het volgende niveau wilt tillen, we helpen je het juiste trainingsprogramma te vinden die past bij je doelen.
- 2 extra trainingen naast je reguliere verenigingstrainingen. 
- extra wedstrijden op woensdagavond en/of zondagochtend.


Mustangs

advanced 13 - 16 jaar

Wil jij later in het Nationale Softball Team spelen? Dan is het talentontwikkelingsprogramma van het RTC Softball Oost-Nederland de eerste echte stap.
- 3 tot 4 trainingen naast je verenigingstrainingen 
- Deelname UFSA
- RTC Programma volgens de richtlijnen van de KNBSB en NOC*NSF

mustangs 

Seniors 16 tot 18 jaar

- Op maat trainingsprogramma
- Begeleiding in het zoeken van een college in de USA.
- Begeleiding in het zoeken van een verenigingsteam als je gaat studeren buiten Twente